Privacyverklaring
SiteLock

┬ę BewustZijnsWerk 2019

Privacyverklaring


BewustZijn Online is onderdeel van BewustZijnsWerk en valt onder

hun privacyverklaring. Deze kun je hier bekijken.


De navolgende mail is naar al onze lezers gestuurd:


Zutphen, 17 mei 2018

Beste lezer van BewustZijn Online,


Als makers van BewustZijn Online geloven wij dat alleen vertrouwen en persoonlijke integriteit ons verder zal brengen. Helaas voert wantrouwen, de daaruit voortvloeidende controlebehoefte en het dreigement van bestraffing op dit moment nog de boventoon.


Gegevensbescherming

De nieuwste ontwikkeling is de EU-regel voor gegevensbescherming. En natuurlijk; ook wij willen graag dat de gegevens die we ter beschikking stellen aan een partij daar veilig zijn en niet doorgespeeld worden aan derden. Zeker niet zonder onze toestemming! Wij gaan dus vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw gegevens: je hebt je emailadres gegeven om maandelijks BewustZijn Online te ontvangen en dat is waar wij jouw emailadres voor gebruiken: niet meer dan dat!


Nieuwsbriefprovider

Om dit mogelijk te maken betekent het wel dat Laposta (waarin BewustZijn Online wordt opgemaakt en verstuurd) jouw emailadres heeft. Met hen hebben wij een zogenaamde verwerkersovereenkomst waarin zij ons verzekeren die gegevens alleen te gebruiken voor het versturen van BewustZijn Online. Laposta is een bedrijf bij ons om de hoek, in Zutphen, waar wij goed contact mee hebben, die deskundig zijn en waar wij vertrouwen in hebben.


Optimaliseren

Laposta stelt ons functionele, statistische en niet-persoonlijke gegevens ter beschikking waarmee wij inzage hebben in welke links wel, niet en hoe vaak worden aangeklikt. Deze informatie is voor ons behulpzaam bij het optimaliseren van BewustZijn Online: wat wordt interessant gevonden, wat niet of minder. Ook kunnen wij zien hoeveel mensen het mailmagazine openen, zich afmelden en hoe lang de gemiddelde leestijd is.


Adverteerders

Wij stellen uiteraard geen emailadressen ter beschikking aan adverteerders of anderen die daar mogelijk in geïnteresseerd zijn. Onze adverteerders kunnen desgewenst alleen van ons horen hoe vaak een advertentie is aangeklikt. Wij vinden dat zij dit mogen weten want mede dankzij hen is het mogelijk een gratis mailmagazine te maken.


Bestellingen

Wanneer je een bestelling bij ons doet (een boek, Het InspiratiePakket, het magazine Moederen o.i.d.) dan moet je natuurlijk je adresgegevens invullen opdat wij het je toe kunnen sturen en een factuur kunnen maken. Deze gegevens worden ook alleen daarvoor gebruikt en opgeslagen voor de periode die de wet dat voorschrijft voor administratieve doeleinden.


Links

Wanneer je via links naar andere websites gaat dan de onze, dan geldt daar natuurlijk de door hen opgestelde privacyverklaring.


Voor onze eigen websites (BewustZijnOnline, BewustZijnsWerk, Hartvoormaatwerk en HetInspiratiePakket) nemen wij dezelfde privacyafspraken in acht als we hierboven kort beschreven en die je via onderstaande link uitgebreid terug kunt lezen.


Afmelden

Wij zijn ook verplicht te checken of je het mailmagazine BewustZijn Online wilt blijven ontvangen. Natuurlijk hopen wij dat dat het geval is en dan hoef je verder niets te doen.


Maar desgewenst kun je je hier afmelden. Of hier je emailadres wijzigen (je kunt daarbij je voor- en achternaam invullen, maar wij zullen die niet gebruiken).


Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen dan horen wij dat graag!


Zonnige groet van Simone en Onno