ACTIES
SiteLock

© BewustZijnsWerk 2019

LEZERSACTIES #75


De Nieuwe Kerk in Amsterdam nodigt elk jaar een BN'er uit om ter gelegenheid van haar jaarlijkse grote tentoonstelling een kinderboek te schrijven. Deze keer was dat de sympathieke Humberto Tan (weet je dat hij erg goed en aangrijpend fotografeert? Zie instagram), die ik mocht interviewen voor de mooie magazine-catalogus van de Grote Surinametentoonstelling, nog tot begin maart te bezoeken (dóen!). De vertelling is gebaseerd op een waar verhaal dat een Surinaams jasje kreeg. De elfjarige Gerda uit Paramaribo wil ballerina worden, maar om professioneel danseres te worden, moet ze auditie doen tot de Dansvakopleiding aan het Conservatorium in Den Haag. Een grote stap... Met beeldschone en aansprekende illustraties van de getalenteerde Judith van den Hoek - een nadrukkelijke keuze van Humberto. Pirouette in Paramaribo|Humberto Tan met illustraties van Judith van den Hoek| Gottmer| gebonden 96 pag. | €15,99


DOE MEE EN MAAK KANS! Doe mee tot 15 februari 2020

De persoonlijke gegevens die je hier invult worden alleen voor de verloting gebruikt om - als je wint - het boek toe te sturen. Daarna worden alle gegevens gewist.


Of doe mee voor een van de drie andere boeken: alleen wie kan kiezen kan winnen!

Pirouette in Paramaribo
De wijsheid van de ezel
De moed jezelf te zijn
Aap op schoenen met een buikje
 
 
 
 
 
 
 

LEZERSACTIE # 74

Het boek 'Uit liefde voor jezelf' van Gijs Jansen is gewonnen door Helena Zilverbos uit Groningen. Het boek wordt deze maand opgestuurd.