ACTIES

LEZERSACTIES #76


Shinrin Yoku ofwel bosbaden is een heerlijke manier om innerlijke rust en creativiteit in verbondenheid met de natuur te vinden. Helend, ja!  ‘Ga naar buiten het bos in. Ga naar buiten. Als je het bos niet ingaat, zal er nooit iets gebeuren en zal je leven ook nooit echt beginnen.’ (Clarissa Pinkola Estés, De ontembare vrouw). En zo is het maar net. Een must voor iedereen die het contact met de natuur en het leven kwijt is. Ga naar het bos, trek je schoenen uit, adem diep en luister naar de stilte. Je komt als een ander mens thuis.
Julia Plevin legt uit wat bosbaden is, hoe het is ontstaan en waarom we er nu meer dan ooit behoefte aan hebben. Het is deels mindfulness, deels kinderspel, een weg naar waarachtig inzicht in jezelf en de wereld om je heen. 


De helende kracht van bosbaden|Julia Plevin 

Samsara | gebonden 190 pag. | € 19,90


DOE MEE EN MAAK KANS! Doe mee tot 15 maart 2020

De persoonlijke gegevens die je hier invult worden alleen voor de verloting gebruikt om - als je wint - het boek toe te sturen. Daarna worden alle gegevens gewist.


 
 
 
 
 
 

LEZERSACTIE # 75

Vorige keer 4 boeken te winnen. De winnaars: 1. Pirouette in Paramaribo: Marleen Knap uit Rotterdam. 2. De wijsheid van de ezel: Annet Wellenberg uit Zwolle. 3. De moed jezelf te zijn: Denise Gras uit Zaandam. 4. Aap op schoenen met een buikje: Trudeke van Ruijven uit Otterloo. De boeken worden je deze maand toegestuurd.