WINKEL

BewustZijn Online

SiteLock

© BewustZijnsWerk 2018

MOEDEREN: de natuurlijke kraamglossy

Op een natuurlijke manier met zwangerschap, bevalling en de kraamperiode omgaan is voor een snel groeiende groep (aanstaande) moeders en vaders buitengewoon aantrekkelijk. Zij kiezen er bewust voor hun kindje zo te willen verwelkomen en verzorgen.

 

Omhulling, warmte, ruimte voor rust, aandacht voor de voeding van moeder en kind, mooie & duurzame materialen en geruststellende inzichten over ritme zijn allemaal aspecten van een fijne kraamtijd en leggen een veelbelovende basis voor ouders en kind.

 

Als je een baby verwacht gaat er een wereld voor je open. Moederen wil aanstaande ouders iets speciaals bieden: een inspirerend magazine met ervaringsverhalen, interviews, terzake doende artikelen, biologische kleding- en babyartikelen, knutsels & recepten, tips&tricks en veel meer.

 

Moederen | 132 pagina’s | full color | € 9,50 (+ € 2,50 verzendkosten NL / € 7,- B)

 

BESTELLEN

____________________________________

BEWUSTZIJNSKUNSTENAARS over hun leven en werk (DEEL 2)

 

Onlangs verscheen BewustZijnskunstenaars deel 2, met daarin 20 nieuwe interviews met de meest uiteenlopende kunstenaars. Bijzondere levensverhalen en prachtig werk van Ellen Baptist, Marga Boogaard, Loes Botman, Sebe Emmelot, Inge Evers, Maria van Heeswijk, Peter de Jong, Jeanette Kommer, Irene van der Laag, Marja de Lange, Guus Leideritz, Paul Christiaan van Panhuys, Rob Plattel, Annelies Reijers, Gerard Rietbergen, Paz Sanz Fle, Marjan Schaap, Victor Sonna, Ruth Polak en Jos van Wunnik.

 

20 interviews | 254 pagina’s | full color | € 24,95 (géén verzendkosten NL / €10 B)

 

Ken je / heb je BewustZijnskunstenaars deel 1 nog niet? Dit boek is alleen nog digital te bestellen voor € 14,95.

BESTELLEN

____________________________________

KOMOS, ENGEL, MENS, DIER zeven kunstenaars rond een thema

 

Ons nieuwste interviewboek - ‘Kosmos, engel, mens, dier’ verscheen 18 september. De zeven deelnemende kunstenaars - Carin Anderson, Els Botman, Loes Botman, Rik ten Cate, Angela Koning, Floris Rosenbrand en Janneke Rosenbrand - vertellen over hun leven, werk (dat zeer uiteenlopend is) en het thema waarin ze elkaar vonden. Het boek is rijk geïllustreerd.

 

Wij presenteerden het boek op 18 september bij de opening van de gelijknamige expositie om 15.00 uur in De Grote Kerk van Edam. Deze tentoonstelling loopt tot 23 oktober, en is dagelijks van 13.30 - 17.00 uur gratis toegankelijk. Je bent van harte welkom. Kun je hier niet bij aanwezig zijn maar wil je wél graag het boek ontvangen? Bestel het hier en wij zorgen dat je het binnen 3 werkdagen ontvangt.

 

80 pagina’s | full color | € 14,95 (géén verzendkosten NL / €5 B)

BESTELLEN

____________________________________

BEWUSTZIJNSKUNSTENAARS over hun leven en werk (DEEL 1)

 

Van deel 1 is alleen nog een digitaal exemplaar beschikbaar. Je kunt het boek hier bestellen en je krijgt het per omgaande toegestuurd.

 

28 interviews | 292 pagina’s | full color | € 14,95

 

De oorspronkelijke interviews - die de afgelopen 6 jaar verschenen in BewustZijn magazine - zijn geplaatst met een geactualiseerd kader over de laatste ontwikkelingen, opnieuw vormgegeven in een fraai vierkant formaat en aangevuld met afbeeldingen van nieuw werk.

BESTELLEN

____________________________________

GRATIS! Klik op het boek en je kunt het downloaden

 

NIET-TWEE | 10 gesprekken over non-dualiteit

Een bundeling van tien interviews over non-dualiteit met: Eckhart Tolle, Paul Smit, ShantiMayi, Erik van Zuydam, Wouter Schopman, Jeff Foster, Prajnaparamita, Annette Raaijmakers, Peter Fenner en Han van den Bogaard.

 

Dit e-book geeft een veelkleurig beeld van wat non-dualiteit is en betekent voor uiteenlopende mensen: van een uitgever van Advaitaboeken tot satsanggevers van hier en ver; van de hoofdredacteur van hét Nederlandse tijdschrift op dit gebied tot bestseller-auteurs en een cabarettier. De interviews zijn de afgelopen 7 jaar verschenen in BewustZijn magazine.

____________________________________

 

POP & SPIRIT | Dik Goudsblom

De afgelopen acht jaar schreef Dik Goudsblom niet alleen recensies, maar ook de column Pop & Spirit; eerst voor BewustZijn magazine, de laatste anderhalf jaar voor BewustZijn Online.

 

Dertig columns hebben we gebundeld in het gelijknamige digitale boekje van 64 pagina’s . Je kunt het gratis downloaden! Een greep uit de titels:

- Moby De kracht van depri

Muziek van hout

Waar is Roger?

____________________________________

 

YOGITALK | Levenslessen en oefeningen uit de kundaliniyoga

Sinds 2011 schrijft Hari Singh - zakenman, healer, kundaliniyoga- en meditatieleraar - de column Yogi Talk voor BewustZijn. De combinatie van mijmering en meditatie blijkt uiterst werkzaam.

We verzamelden 17 Yogi Talks, 17 oefeningen, maakten er een instructiefilm bij voor alle meditaties en voegden een mooi interview met Hari Singh toe. Zo kregen we een prachtig oefenboek waar je het hele jaar - en we durven zelfs te stellen: je hele leven - plezier van kunt hebben.

 Bij dit boek (65 pagina's) hoort bovenstaande instructiefilm.

____________________________________