ACTIES
SiteLock

© BewustZijnsWerk 2019

LEZERSACTIES #67


Vrijekaarten - Happy Spirit Days - 21, 22 & 23 juni 2019
Voor het derde jaar op rij: de Happy Spirit Days! Dit kleinschalige festival vindt plaats op en rond een prachtige boerderij in het oude dorp van Blaricum. Het programma zit vol toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en optredens van formaat. Happy Spirit Days wil inspiratie bieden voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is en iedereen zich thuis voelt.
Wij mogen dit jaar 10 x 2 vrijkaarten weggeven.


Doe mee tot 1 juni 2019: Kijk op www.happyspiritdays.nl, kies een dag en loot mee!
Boek - Stenen & kristallen - Lisa Butterworth

Als je je realiseert dat alles en iedereen energie is en op dat niveau met elkaar in verbinding staat, wordt het gemakkelijk te begrijpen waarom kristallen niet alleen mooi zijn om te zien, maar dat je ze kunt inzetten om je welzijn te bevorderen. Dat is natuurlijk al eeuwig bekend en er zijn al vele boeken over geschreven. Hier is er nog eentje. Mooi vormgegeven met een heel stevige kaft, met suggesties hoe je een bepaalde steen persoonlijk, in algemene zin thuis of op je werk kunt gebruiken. En hoe houd je je kristallen schoon?

Stenen & kristallen | Lisa Butterworth | Uitgeverij Altamira | gebonden, 160 pag. | €13,99


Doe mee - tot 1 juni - en maak kans op 'Stenen & Kristallen' van Lisa Butterworth

(de gegevens die u invult worden direct na de verloting gewist en niet voor andere doeleinden gebruikt)

 
 
 
 
 
Stenen & Kristallen
Happy Spirit Days
 
 

LEZERSACTIE # 66

Dit gun ik iedereen! van Jos Arts is gewonnen door Wemmie Booij uit Westerbork. Je krijgt het boek binnenkort toegezonden.