ACTIES

BewustZijn Online

SiteLock

© BewustZijnsWerk 2018

LEZERSACTIES #61

 

Good Boom is een nieuw Scandinavisch cosmeticamerk dat de wereld een beetje beter wil maken. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ingrediënten die 100% vegan, biologisch en fairtrade zijn. Natuurlijk zijn ze niet getest op dieren! De producten zijn verpakt in grondstoffen die je normaal gesproken in een gezonde salade vindt en alles wordt geproduceerd met gebruik van duurzame energie. Good Boom sluit geen compromissen, nergens over, en staat voor duurzame, veganistische en innovatieve oplossingen. Hun vegan lippenbalsems zorgen voor een mooi verzorgde mond. De kleuren zijn hot en droge lippen verleden tijd dankzij intens verzorgende ingrediënten als kokosolie en cacaoboter. En ze smaken ook nog eens heerlijk!

Good Boom is verkrijgbaar bij de natuurwinkel, drogisterijen als de Vitamine Store en online via www.goodboom.nl. Een verpakking van 2,5 gr lippenbalsem kost € 8,95.

Wil jij er een proberen? We mogen er 5 weggeven!

 

Baas van iets groots

We bespraken dit leuke kinderboek al eerder en nu geven we het weg:

Misschien is meneer Trump geen uitzondering (hij mag ook meeloten!) en willen we diep in ons hart allemaal wel Baas van iets Groots zijn. Kleine Muis is in het circus geweest en vet onder de indruk van de directeur. Stel je voor dat alles en iedereen doet wat jij zegt! Hij laat er geen gras over groeien en commandeert erop los. Werkt het? Grappig, móóie illustraties, móóie ondertoon.

 

Baas van iets groots | Nelleke Verhoef | De Eenhoorn | gebonden, 40 pag. | €14,95

 

Levenslang verwonderen

Een echt decemberboek mag natuurlijk niet ontbreken in deze BewustZijn Online. December is naast feestelijk namelijk óók een peinsmaand. En daartoe geeft deze prachtig verzorgde uitgave je meer dan genoeg stof. Toepasselijke en mooie foto's aan de ene en een tekst aan de andere kant. Dat klinkt afgezaagd (want hoeveel boeken zijn er wel niet in deze vorm), maar dit is anders. Want Jaap Dijkstra ziet kans objectief en toch doorvoeld grote thema's zodanig te verwoorden dat je meteen weet: dit klopt en ook nog vanuit een heel verrassende invalshoek. Hij heeft het vermogen tot verwonderen, die kwaliteit die je iedereen toewenst. Hoe anders zou de wereld eruit zien als we er allemaal mee gezegend waren. Oké, toch nog een beetje een kerstboodschap op de valreep. Heb een fijne maand.

 

 

Doe mee - tot 1 januari 2019 - en maak kans op een van deze prijzen

(de gegevens die u invult worden direct na de verloting gewist en niet voor andere doeleinden gebruikt)

 

Good Boom
Baas van iets groots
Levenslang verwonderen
 
 
 
 
 
 

LEZERSACTIE # 60

 

Het boek Het Ja-gevoel van Linda Rood gaat naar P. Dijkstra-Blaakmeer uit Joure. Het wordt deze maand naar u toegestuurd!