ACTIES

BewustZijn Online

FEESTVERLOTING 1 # 50

 

Concert Mirabai Ceiba in de Zuiderkerk

Prachtige klanken van harp, piano, gitaar en viool versmelten met hun harmonieuze stemmen: de muziek van Mirabai Ceiba is hartverwarmend. Ook dit jaar nemen zij vioolvirtuoos Bogdan Djukic mee.

Hun concerten zijn een uiting van vrede en van hun persoonlijke diepe geloof dat muziek een universele taal is die alle volkeren, culturen en tradities van de wereld verenigt.

Doe mee en maak kans op 2 kaarten!

 

Datum: 6 mei 2018

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Zuiderkerk, Zuiderkerkhof 72, 1011 WB Amsterdam

 

Doe mee - tot 1 februari 2018 - en maak kans op 2 kaartjes (ter waarde van € 80)!

 

FEESTVERLOTING 2 # 50

 

Na Hygge komt Lagom...

Mochten we ons eerst verkneuteren over die gezellige boeken over hoe de Denen hun huiselijke genoeglijkheid vormgeven; nu zijn de Zweden aan de beurt. De Scandinavische landen verheugen zich in een grote populariteit. Terecht, vind ik. Er is ruimte, schoonheid, smaak en de natuur heeft nog iets wilds. Maar wat is Lagom nou eigenlijk? De uitgever omschrijft het aardig: 'Niet te weinig, niet te veel, gewoon goed: dit is echt het Zweedse geheim voor het goede leven.'

Mooi klein boek waarin van alles besproken wordt: van natuur & duurzaamheid tot inrichting & design, van gezondheid & welzijn tot cultuur & emotie. Aangenaam vormgegeven op mat papier.

 

Lagom - Lola A. Akerström - Levboeken - gebonden 192 pag. - € 14,99

 

Doe mee - tot 1 februari 2018 - en maak kans op dit boek!

Concert Mirabai Ceiba
Boek 'Lagom'
 
 
 
 
 
 

LEZERSACTIE # 49

 

Het boek De populier gaat naar Dieneke Pap uit Heemstede en wordt deze maand opgestuurd.